Ons aanbod
Ons aanbod
Ons aanbod
Vorige slide
Volgende slide

Schorten laten bedrukken of kiezen voor kant en klaar?

In een notendop: wij zijn producent van onder andere schorten en sloven. We hebben een standaardpakket in onze webshop staan, deze producten zijn snel leverbaar. Daarnaast bieden we ook maatwerk schorten. En om het plaatje compleet te maken, bieden we ook diverse bedrijfskleding. Ons assortiment is erg breed. Dat maakt ons jouw ideale, flexibele partner. Hieronder alles nog eens uitgelegd:

Kant-en-Klaar

Voor de ZZP’ers of mensen met een beetje haast hebben wij een collectie hippe denim en canvas schorten en sloven ontwikkelt. Deze items zijn stevig, duurzaam, verstelbaar in maat en ontzettend functioneel door de zakken en bandjes. Ons standaardpakket ligt kant-en-klaar op voorraad, je besteld alles gemakkelijk online in de webshop. En de levertijd is kort, dus je krijgt alles lekker snel binnen.

Jannink Collectie - Doek en Dook
Horeca schort samenstellen - Doek & Dook

Schorten op maat

Ons maatwerk is geschikt voor allerlei ondernemingen, zoals horeca of retailers. Maar ook voor speciale evenementen of merchandising. Samen ontwerpen we het meest functionele, comfortabele en bijpassende schort of sloof voor jouw zaak. En daar kun je lekker lang mee, want de schorten zijn van goede kwaliteit en goed wasbaar.

Bedrijfskleding

Ook leveren wij overige kleding voor onder het schort of op de sloof; polo’s, T-shirts, overhemden en sweaters in diverse kleuren en altijd van goede kwaliteit. 

Deze werkkleding kunnen wij ook personaliseren met logobedrukking, helemaal in de stijl van jouw bedrijf! Zo maak je de presentatie van de werkkleding compleet.

Overzichtsfoto bedrijfskleding
Schort met logo - ovenwant en schort met borduring en label op maat

Personalisaties

Maak het schort, sloof, of een ander product af met een mooi logo of beeldmerk, zodat het helemaal past bij jouw gewenste uitstraling of huisstijl. 

We bieden veel verschillende mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld borduren, bedrukken en graveren. verkrijgbaar in allerlei soorten kleuren; gif groen, diep zwart, fel rood of pimpel paars; bijna niets is te gek.

De juiste accessoires

Zakken, tassen, lusjes, bandjes. Noem maar op. Allerlei (losse) accessoires voor op of aan een schort of sloof. Vooral interessant voor de mensen in de horeca. De mensen die dag in dag uit op de werkvloer moeten staan en knetterhard werken. Daarvoor is het wel zo fijn als alle tools een prettige opbergplek krijgen.

Lekker opvallende holster op een khaki gekleurd schort

Relatiegeschenken

Wij maken ook relatiegeschenken voor verschillende doeleinden. Duurzame cadeaus die jouw relaties, personeel of klanten met veel plezier en voor lange tijd kunnen gebruiken. 

Bijvoorbeeld een keukenschort, bedrukte schorten die hopelijk jarenlang in de keuken van jouw relatie hangt. Eventueel met jouw logo of een leuke tekst. En zoals op de foto hiernaast, mooi ingepakt.

Onze service

Ik, Lisa van Doek & Dook, vind het erg belangrijk dat we onze klanten producten kunnen aanbieden die écht goed zijn. Met mijn ervaring en expertise zoek ik iedere keer weer naar de beste invulling. Zodat klanten lange tijd veel plezier hebben van een bestelling. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je wat meer informatie? Neem vooral contact op met onze klantenservice

Lisa van Doek en Dook