Over ons
Over ons
Vorige slide
Volgende slide

Doek & Dook, hét schortenatelier in Enschede

Onze missie

Wij streven ernaar om de perfecte schorten en sloven voor jouw onderneming te maken.

Ieder bedrijf stelt eisen aan werkkleding, het is aan ons de taak om hier de beste invulling voor te vinden. Wij kijken naar wat past bij een bedrijf, de uitstraling en zeker ook de functionaliteit. Want als de kleding klopt, werkt het personeel lekkerder en uiteindelijk wordt daar de klant ook blij van!

Wie zijn wij

Doek & Dook wordt geleid door Lisa Welhuis, een enthousiaste en creatieve onderneemster. Samen met haar compagnon Gerrit-Jan Elshof gaat ze graag met vakmensen om tafel. 

Wij zijn liefhebber van ondernemers met grote passie voor hun zaak. De Twentse nuchterheid, grote motivatie en flexibiliteit zijn uitgangspunten die Doek & Dook als onderneming omschrijft.

"Aandacht voor iedere ondernemer en onderneming, daarbij is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit."

Ons schortenatelier is gevestigd in Enschede, de stad die van oudsher bekend staat om haar textielindustrie. Hier werken wij met verschillende soorten textiel, leer, imitatieleer en ander toebehoren. Wij weten precies welke materialen we gebruiken en waar ze vandaan komen, zo garanderen wij goede kwaliteit. 

Zo werken wij

Wij hebben verstand van textiel, leer, de productie en de algemene vereisten van werkkleding, maar wat jouw onderneming nou precies nodig heeft weet JIJ het best! Daarom is het contact voor ons van groot belang. Wij willen graag een plezierige samenwerking met onze klanten.

Wij doen niet ingewikkeld, onze productieketen is kort en transparant. Dat maakt ons flexibel, innovatief en vertrouwelijk. Samen met onze (lokale) partners staan wij open voor zowel grote als kleine opdrachten.