Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Denk aan een kerstgeschenk voor jouw toegewijde personeel, een cadeau voor jouw klanten, of een leuke verrassing voor een speciale gelegenheid. Of misschien heb je een jubileum wat je uitgebreid wil vieren. Een bijzonder (relatie)geschenk dat perfect past bij jouw bedrijfsimago. Je kunt spelen met kleuren, ontwerpen en materialen om een unieke look te creëren die past bij je merkidentiteit. Dit helpt om je merk visueel aantrekkelijker en gedenkwaardiger te maken.

Een duurzaam cadeau

Geef een tastbare herinnering aan jouw merk weg. Geen momentopname met het geven van een simpel wegwerpproduct, maar een blijvende herinnering aan jouw merk. Dat is volgens ons de meest duurzame manier om jouw bedrijf te promoten met een geschenk. Het zou toch geweldig zijn als jouw gegeven schort of sloof met logo vervolgens jaren lang in de keuken komt te hangen van jouw klant, relatie of werknemers.

Wil je echt een indruk achterlaten, dan geef je een nuttig product weg, voor een blijvende connectie. Iets waar jarenlang plezier mee wordt beleefd. Of het nu gaat om een schort, een kookset of een andere functionele verrassing, een duurzaam relatiegeschenk spreekt boekdelen over jouw waarden en betrokkenheid. Het geeft een goed gevoel.

Duurzaam, biologisch, gerecycled en lokaal geproduceerd?

Ook voor het ultieme milieuvriendelijke geschenk ben je bij ons aan het goede adres. Wil je echt een positief impact op het milieu maken? Dan kunnen wij in samenwerking met onze locale partner Enschede Textielstad een unieke stof laten weven van hergebruikte biologische garens. Dan kun je zelf de kleur en uitstraling bepalen. 

Met logo

Uiteraard kun je het product afmaken met jouw logo, een leuke quote of een klein subtiel icoontje. Dat kan op verschillende manieren, hier vind je een aantal voorbeelden van personalisaties. Maar we kunnen je ook adviseren over de mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget.

Lisa van Doek & Dook

“Een tastbare herinnering aan jouw merk. Een waar jouw relaties, werknemers of klanten écht iets aan hebben, dat is volgens ons de beste manier van het promoten van jouw onderneming. En dat is ook nog eens de meest verantwoorde keuze. Zie hieronder een paar voorbeelden van relatiegeschenken die wij al eens hebben gemaakt.”

Lisa

Ook een gepersonaliseerd relatiegeschenk?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.