Een losse horeca holster zak erbij?

Een Losse horeca holster zak

Een losse horeca holster zak erbij?

Holster, kelnersriem, losse zak, mini-sloof, tas; hoe je het ook wil noemen, het is allemaal bedoeld voor extra opbergruimte. Het opbergen van alle tools die nodig zijn tijdens de drukke uren in de horecazaken of op het terras. Wij zelf merken een groot verschil, de ene klant wil graag zakken speciaal op maat, zodat er niet veel anders (Lees: rommel) bij in de zakken past. En de ander klant wil graag lekker grote zakken, zodat juist van alles er bij in past.

Voordeel van deze extra opbergruimte

Een losse holster kan verschillende voordelen hebben, ten opzichte van een zak op het schort of een sloof. Een schort of sloof sluit aan op het lichaam, waardoor een goed gevulde zak al snel het draagcomfort kan belemmeren. Een losse holstertas beweegt goed mee bij intensief werken. Daarnaast kun je hem om het middel strikken, waardoor het gewicht niet in de nek of op de schouders gaat trekken. 

Wat ook een voordeel kan zijn, als alternatief voor ons doekbandje op het schort, is de holster met beker. Deze beker kun je gebruiken voor een vochtig doekje. Dan blijft alles daaronder ook lekker droog, geen gedoe met vieze natte vlekken.

Jouw ideale horeca holster op maat

Ben je opzoek naar een holster voor bij jouw bestaande sloven of schorten (van ons)? Of wil je alleen een holster gebruiken boven op een eenvoudige broek of pantalon in combinatie met een riem? Het kan allemaal. We adviseren je graag over de beste keuzes voor jouw praktische horeca holster. En we kunnen staaltjes opsturen van verschillende soorten stof en leer. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.

We zitten zelf ook niet stil, en proberen steeds met nieuwe ideeën te komen voor gepersonaliseerde horecakleding, voor een unieke uitstraling. zo zijn we nu bezig met upgrade voor een leren portemonnee… Benieuwd hier naar? neem dan contact met ons op, of kom een keer langs!

Lekker opvallende holster op een khaki gekleurd schort
Lekker opvallende holster op een khaki gekleurd horecaschort
Losse holster voor krijtbord kunstenares Susique
Losse holster voor krijtbord kunstenares Susique
Horeca holster met beker voor een doekje
Horeca holster met beker voor een doekje
Lisa van Doek & Dook

Een losse holster zak is ideaal voor extra opbergruimte van bijvoorbeeld een logge en grote betaalautomaat, een beker met een doekje of de handheld. We hebben ze al in verschillende maten gemaakt, voor verschillende doeleinden.

Lisa

Wil jij ook een horeca holster zak?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.