Webshop
Stijlvol, praktisch en altijd voorradig
Webshop
Stijlvol, praktisch en altijd voorradig
Webshop
Stijlvol, praktisch en altijd voorradig
Webshop
Stijlvol, praktisch en altijd voorradig
Vorige slide
Volgende slide

Onze hippe kant-en-klare schorten & sloven

Hippe kant-en-klare schorten & sloven voor HORECA VAKMANSCHAP RETAILERS EVENEMENTEN

halterschorten bestellen op maat


Snel een offerte ontvangen?

Vorige slide
Volgende slide

Onze schorten in actie!

Hier zie je een aantal van onze klanten die schorten hebben uit onze collectie. De schorten zijn voorzien van een bedrukking, borduring of een gegraveerd labeltje. 

Wil jij ook een logo op je schort? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Dan adviseren we je graag.

Wil je de schorten of sloven laten personaliseren?

Vraag direct een offerte aan, dan geven wij je daarna een prijsindicatie of advies.

Jouw leverancier voor leren of denim schorten en sloven voor de horeca

Op zoek naar professionele kokskleding met een unieke uitstraling?

In ons assortiment vind je een diversiteit aan horeca schorten, waaronder het korte horeca schort, het leren horeca schort, en het specifiek voor de keuken ontworpen keukenschort, allemaal vervaardigd om aan de hoge eisen van de horeca te voldoen.

Ons merk staat bekend om de kwaliteit en diversiteit in kleuren zoals wit, blauw, en vele andere, waarmee je niet alleen de professionaliteit van je keuken verhoogt maar ook een persoonlijke toon zet tegen de standaarduitstraling. In ons aanbod vind je verschillende artikelen die elk professioneel gebruik kunnen weerstaan.

Daarnaast biedt onze webshop de mogelijkheid om meer te ontdekken over elk product, waar je details over prijs, kleur, en maat kunt bekijken. Mocht je na aankoop toch van gedachten veranderen, dan kan retourneren gemakkelijk via onze klantenservice pagina, waar je ook meer informatie over ons privacy beleid kunt lezen.

Een wat anders dan standaard zwarte schorten voor horeca? Laat je adviseren!

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kokskleding voor uw bedrijf belangrijk is, en daarom staan we klaar om je te adviseren bij je keuze. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur of horeca schort kort om bij je  bedrijfsidentiteit te passen of advies nodig heeft over de beste kledingstukken voor jouw team, ons team is er om je te ondersteunen. Bekijk dit assortiment en ontdek dat kwaliteit en stijl hand in hand gaan bij Dook & Doek.