Verschillende opties voor een denim schort

een denim schort

Verschillende opties voor een denim schort

Wil je een denim schort? Dan zijn er bij ons, Doek & Dook, verschillende mogelijkheden. Allereerst hebben we een kleine eigen collectie, de Jannink collectie, die bestaat uit een denim halsschortlange sloof en kort sloofje. We hebben gemerkt dat sommige klanten op zoek zijn naar een betaalbaar denim schort, dat op korte termijn leverbaar is. Een schort op maat laten maken duurt vaak ongeveer drie tot zeven weken. De denim schorten uit de Jannink collectie zijn binnen één tot drie werkdagen leverbaar. En deze kun je zo bestellen in onze shop

Denim maatwerk

Als je op korte termijn wilt bestellen, maar de Jannink collectie is niet helemaal je smaak, kunnen we iets voor je maken. Dat kan op verschillende manieren. Heb je al een schort op de site, op Facebook, of op Instagram gezien hebt dat (bijna) helemaal aan je wensen voldoet? Dan kunnen we dit voor je maken. Evengoed kun je stof, leer en stiksels kiezen in de kleur die jij wilt en kunnen we je logo aanbrengen.

Denim semi-maatwerk

Daarnaast beschikken we af en toe we nog over en voorraadje basisschorten waar wij nog details aan kunnen toevoegen, zoals zakken en lusjes of sluitingen. De maat staat dan al vast, en vaak zit er ook al wel een zak op. Maar deze kunnen we nog helemaal finetunen of personaliseren, en dan heb je een schort voor een zachter prijsje. Heb je denim schorten binnen één tot twee weken nodig, dan is dit soms een goede optie. Ben je benieuwd of we iets hebben liggen voor jou, neem dan even contact met ons op.

Denim maar graag anders-dan-anders?

Wat dacht je van de binnenkant van een denim stof, je weet wel, die lichte kant. Aan de binnenkant van de stof zie je de licht gekleurde inslagdraden. Deze zijn vaak wit, maar in combinatie met de donkerblauwe indigo draden van de buitenkant oogt het lichtblauw. Nét weer even wat anders én ook leuk om beide zijden te combineren in het ontwerp. Hier een voorbeeld van deze reverse’ denim.

Lisa van Doek & Dook

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden. Een schort op maat laten maken duurt ongeveer drie tot zeven weken. De denim schorten uit de Jannink collectie zijn binnen één tot drie werkdagen leverbaar.

Lisa

Enthousiast geworden over een denim schort of sloof?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.