Jannink Collectie
De standaard denim collectie horecaschorten van Doek & Dook

Haast? Heb je snel (denim) horeca schorten nodig? Kies dan voor onze horecaschorten collectie JANNINK!

Deze standaard collectie horecaschorten van Doek & Dook bestaat uit een halsschort, lange sloof en kort sloofje van stevige workers’ denim met leuke zakken en een handig doekbandje. Deze horeca schorten liggen altijd op voorraad in ons eigen atelier en zijn daarom binnen enkele werkdagen te leveren.

Kies voor een denim schort!

Denim schorten zijn populair. Denim is dan ook zeer geschikt voor het maken van schorten. Hippe denim schorten worden vaak in de horeca gebruikt. Denim heeft een stoere look, maar gecombineerd met de juiste outfit heeft het net zo makkelijk een geklede uitstraling. Én we kunnen zelfs de binnenkant van de stof gebruiken voor een lichtere variant van een denim schort. Kijk hier maar eens!

Denim horeca schorten
Duurzame horeca sloven

Horeca denim schorten die lang meegaan

Onze denim schorten zijn gemaakt van een stevige worker’s denim in de kleur indigo blauw, van 60% katoen met 40% polyester. Naast de hippe uitstraling zijn de schorten dus ook geschikt voor intensief gebruik en vaak wassen. De klassieke, goudgele stiksels maken de look helemaal af.

Praktische zakken en bandjes

Zowel het schort als de sloven worden gemaakt met genoeg slimme opbergmogelijkheden. Het doekbandje kan gebruikt worden om een passeer- of droogdoek aan te hangen. Of niet. En alle zakken zijn verstevigd met bronskleurige rivetjes. De schorten kunnen gedragen worden door mannen én vrouwen, de lange strikbanden en de verstelbare nekriem bij het halterschort zorgen ervoor dat het schort bijna altijd past.

Kunnen wij je helpen?

Stuur ons gerust een bericht, bel of kom eens langs!

Canvas horecaschort met leren riemen, leren bandje en een zak in groen of khaki

Liever zwart khaki of groen?

Ben je niet zo gecharmeerd van de donkerblauwe denim schorten? We hebben ook schorten gemaakt van een stevige kwaliteit canvas. Deze stof bestaat ook uit katoen én polyester. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt voor intensief (horeca) gebruik.