Horeca sloof op maat

Horeca sloof op maat

Horeca sloof – oneindig veel mogelijkheden

Elk horeca bedrijf heeft zijn eigen sfeer en huisstijl en trekt zijn eigen segment gasten aan. Om die eigenheid te onderstrepen maken we in het atelier van Doek & Dook voor elk restaurant, café en koffietentje, voor elke foodtruck, horecahal en bistro, een unieke horeca sloof op maat. Omdat standaard te gewoon is, omdat je voor jezelf het beste weet want handig is, omdat je keuze wilt hebben uit verschillende stoffen, kleuren, zakken, stiksels en maten. Wij adviseren je graag, zodat we samen de ultieme horeca sloof op maat bedenken.

Horeca sloof op maat

We beginnen met de basis; hoe lang moet je horeca sloof worden, en hoe breed? Wil je één maat, of wellicht meerdere maten? Dan bekijken we welke materialen en kleuren het beste passen bij de uitstraling van je horeca bedrijf. En daarna komen de details; moeten er zakken op komen, welk model zakken, hoe wil je je horeca sloof op maat sluiten? Moet er een bandje aangezet worden om een passeer- of droogdoek aan te hangen, of misschien een extra zakje voor je kelnersmes? Zo wordt het dan ook echt een horeca sloof op maat.

Een unieke horeca sloof voor een bijzondere zaak

Als je geen standaard zaak hebt, wil je toch ook niet in standaard sloven lopen? Een matchende horeca sloof op maat uit ons atelier geeft net even die extra look, waardoor het hele plaatje klopt. Met riempjes en vakjes voor al je tools, of juist heel basic en zonder tierelantijntjes, stoer of fijntjes, stijlvol of net een beetje shabby, voor elke sfeer kunnen wij een passende horeca sloof op maat ontwerpen.

Oneindig veel mogelijkheden

Omdat we zoveel verschillende stoffen, leersoorten, fournituren en garens in ons assortiment hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos. Combineer je favoriete materialen en kleuren, voeg handige details toe en laat ons voor jou de ultieme horeca sloof op maat ontwerpen. En in het zeldzame geval dat je niet binnen ons assortiment kunt slagen, gaan we voor je op zoek naar de juiste kleuren en materialen.

Horeca sloof op maat - met bretels
Lisa van Doek & Dook

Waarom iets speciaals laten maken? Omdat standaard te gewoon is, omdat je voor jezelf het beste weet want handig is, omdat je keuze wilt hebben uit verschillende stoffen, kleuren, zakken, stiksels en maten. 

Lisa

Wil jij ook een unieke horeca sloof op maat?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.