HIP horeca schort

Hip horeca schort

Volgend weekend terrasweer! Dat betekent heerlijk buiten eten en drinken, bij voorkeur bij een fijn eettentje. Als schortenmaakster let ik natuurlijk altijd op wat de mensen van de bediening aan hebben. Je gunt iedereen een hip horeca schort, maar helaas zie ik regelmatig standaard bedrijfskleding. Erg jammer.

Hip horeca schort als statement

Niet alleen is een hip horeca schort veel leuker om te zien, je draagt er ook iets mee uit! Want wie zijn of haar personeel in een hip horeca schort laat werken, heeft blijkbaar aandacht voor detail. En als je je kleding met zorg uitzoekt, zullen je gasten eerder aannemen dat al het lekkers dat je op de kaart hebt staan ook met aandacht bedacht en bereid is. Zie een hip horeca schort dus ook als een statement; jij hebt aandacht voor de dingen waar je mee bezig bent.

Optimale uitstraling

In het atelier van Doek & Dook houden we van een hip horeca schort. Als je deze geheel naar wens op maat laat maken, kies je niet alleen voor een hip horeca schort met optimale uitstraling, maar kies je ook voor duurzame kwaliteit en perfect draagcomfort. Een hip horeca schort kan in één maat uitgevoerd worden, maar net zo makkelijk passen we de maten aan aan de diversiteit van jouw werknemers. Zo kan iedereen werken in een prettig passend, hip horeca schort. Dat werkt fijner en staat stukken beter!

Ook hip!

Wil je wel een hip horeca schort, maar graag de scherpste prijs, en/of een razendsnelle levering? Kijk dan eens in de webshop naar onze eigen mini collectie ‘Jannink’. Bestel je onze Jannink, dan heb je een hip horeca schort van denim, allround, verstelbaar en met bijpassende lange sloof en korte sloof. Ook heel hip! Stevige kwaliteit, ontworpen en gemaakt in Enschede. Heb je de schorten binnen enkele dagen nodig? Informeer dan naar de voorraad. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisa.

De denim schorten op de foto hebben we gemaakt voor een bedrijfskantine, zie hier nog een paar leuke foto’s van dit model.

Lisa van Doek & Dook

Want wie zijn of haar personeel in een hip horeca schort laat werken, heeft blijkbaar aandacht voor detail. En als je je kleding met zorg uitzoekt, zullen je gasten eerder aannemen dat al het lekkers dat je op de kaart hebt staan ook met aandacht bedacht en bereid is.

Lisa

Enthousiast geworden over een hip horeca schort?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.