Vanaf 1 stuk leverbaar

Tijdloos, praktisch en stijlvol ontwerp

Gratis geleverd vanaf €150,-

ONZE HORECA HALTERSCHORTEN

Onze kant-en-klare schorten

Wat maakt een halterschort speciaal?

Deze halterschorten zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca, het kan goed gewassen worden en de kleur blijft lang mooi. Het grote voordeel van een halterschort is het gemak bij het aandoen. Je kan het erg eenvoudig omgooien en verstellen met een schuifgesp. Zo past het (bijna) iedereen.

Dus ben je op zoek naar de perfecte aanvulling op je kledinggarderobe? Duik in het  assortiment halterschorten op en ontdek de diversiteit aan kleuren die we bieden. Of je nu voorkeur geeft aan klassiek wit of juist een specifieke kleur zoekt die jouw persoonlijke stijl benadrukt, bij Doek&dook vind je het allemaal. Alle producten in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd om aan jouw wensen te voldoen. Door onze sloven te dragen, ben je verzekerd van privacy en comfort, terwijl je er tegelijkertijd stijlvol uitziet. Dus, waarom nog verder zoeken? Verken vandaag nog ons veelzijdige assortiment en laat je inspireren door de verschillende kleuren en stijlen die wij te bieden hebben. Jouw perfecte halterschort wacht op je!

halterschorten bestellen op maat


liever custom-made halterschorten laten maken?

Wil je een schort laten personaliseren?

Vraag hier kleding voorstel aan, dan geven wij je daarna een prijsindicatie of advies.

Vorige slide
Volgende slide

Onze schorten in actie!

Hier zie je een aantal van onze klanten die schorten hebben uit onze collectie. De schorten zijn voorzien van een bedrukking, borduring of een gegraveerd labeltje. 

Wil jij ook een logo op je schort? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Dan adviseren we je graag.