Wat vind je van een denim sloof?

een denim sloof

Denim sloof kiezen?

Weet je wat zo heerlijk is aan denim? Het is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, je kunt het fantastisch combineren met allerlei andere materialen, het is stevig, kan stoer, maar ook heel stijlvol zijn, het is er in vele kleuren en verschillende diktes en het draagt fijn. Redenen genoeg dus om een toffe denim sloof te laten ontwerpen in het atelier van Doek & Dook. Een denim sloof kan enkellang uitgevoerd worden, maar kort staat ook heel hip en fris. Je kunt een stoere kangoeroe zak op je denim sloof laten maken, of een origineel jeansmodel, of misschien vind je een eenvoudige rechthoekige zak op je denim sloof het leukst. Omdat we de ontwerpen in eigen huis maken, is er veel mogelijk. Bekijk ons lookbook denim sloven en denim schorten op maat voor inspiratie.

Ga helemaal los op je denim sloof

Dus ga helemaal los en laat ons je wensen en eisen weten, dan maken wij jouw unieke denim sloof, die perfect past bij de uitstraling van je horeca bedrijf. Wil je de sloof helemaal van denim, of wil je er misschien een stevige, leren riem aan? Wil je de denim sloof wat verder open dragen van achter, of wil je hem overlappend sluiten? We adviseren je graag wat voor jouw denim sloof het meest praktisch en het mooist is.

Een persoonlijk tintje

Wil je een extra persoonlijk tintje toevoegen aan jouw denim sloven? Bij ons is dat ook erg eenvoudig. Zo kun je jouw logo, een bedrijfsnaam of een speciaal design toevoegen aan het schort-ontwerp. Op de afbeelding hierboven hebben we het erg simpel gehouden, een rood lint volstaat voor het verwerken van de merkidentiteit, zodat het past bij de huisstijl en gewenste uitstraling.

Er zijn tal van opties om een krachtig merkstatement te maken. Klik hier voor een paar voorbeelden van personalisaties. Niet iedere optie zal even geschikt zijn, dus wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen maken we van jouw schort op maat een uniek en herkenbaar onderdeel van de bedrijfskleding.

Lisa van Doek & Dook

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een denim sloof? Dan vinden we het heel leuk om je verder te helpen. Mail ons, of bel tijdens kantooruren naar 06-42843107. We geven je graag meer informatie en advies!

Lisa

Benieuwd of een denim sloof iets voor jou is?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.