Wat vind je van een canvas sloof?

een horeca canvas sloof

Canvas sloof kiezen?

Weet je wat zo heerlijk is aan canvas? Het is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, je kunt het fantastisch combineren met allerlei andere materialen, het is stevig, kan stoer, maar ook heel stijlvol zijn, het is er in vele kleuren en verschillende diktes en het draagt fijn. Redenen genoeg dus om een toffe canvas sloof te laten ontwerpen in het atelier van Doek & Dook. Een canvas sloof kan enkellang uitgevoerd worden, maar kort staat ook heel hip en fris. Je kunt een stoere kangoeroe zak op je canvas sloof laten maken, of een origineel jeansmodel, of misschien vind je een eenvoudige rechthoekige zak op je canvas sloof het leukst. Omdat we de ontwerpen in eigen huis maken, is er veel mogelijk. Bekijk ons inspiratiebord met diverse canvas schorten en sloven voor inspiratie.

Een persoonlijk tintje

Wil je een extra persoonlijk tintje toevoegen aan jouw canvas sloven? Bij ons is dat ook erg eenvoudig. Zo kun je jouw logo, een bedrijfsnaam of een speciaal design toevoegen aan het schort-ontwerp. Er zijn tal van opties om een krachtig merkstatement te maken. Klik hier voor een paar voorbeelden van personalisaties. Niet iedere optie zal even geschikt zijn, dus wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen maken we van jouw sloof op maat een uniek en herkenbaar onderdeel van de bedrijfskleding.

Ga helemaal los op je canvas sloof

Dus ga helemaal los en laat ons je wensen en eisen weten, dan maken wij jouw unieke canvas sloven, die perfect passen bij de uitstraling van jouw horeca bedrijf. Wil je de sloof helemaal van canvas, of wil je er misschien een stevige, (leren) riem aan? Of misschien een los ‘holster’zakje er bij? Wil je een hippe korte canvas sloof of liever wat gekleder net tot boven de knie? We adviseren je graag wat voor jouw canvas sloof het meest praktisch en mooist is.

Wat vind je van een canvas sloof - verschillende soorten
Lisa van Doek & Dook

“Canvas is totaal tijdloos, het past overal bij, is heel makkelijk te wassen, en we hebben het in verschillende kleuren.”

Lisa

Benieuwd of een canvas sloof iets voor jou is?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.