Selvedge denim schort

Selvedge denim schort

Selvedge denim schort

Je bent een denim freak, of je bent het niet. Hou je van denim, dan kun je kiezen voor een denim schort. Maar ben je echt totaal gek van denim? Dan ga je voor selvedge denim! In het atelier van Doek & Dook zijn we van alle markten thuis. Dat betekent dat we vele soorten, kleuren en verschillende diktes denim gebruiken. En natuurlijk ook selvedge denim!

Een selvedge denim schort is echt iets speciaals

Een selvedge denim schort is echt iets speciaals. Je kunt de sierrand langs de boven- en onderkant van het schort verwerken, maar een selvedge denim schort kan ook uitgevoerd worden met de sierranden of ticker langs de zijkanten van het schort. Natuurlijk verwerken we de specifieke ticker ook in andere details van je selvedge denim schort, zoals langs de zak, of als bandje om een doek door te halen.

Voor zover wij weten wordt selvedge denim niet in Nederland gemaakt. Wij bestellen het speciaal in Amerika, maar niet alle selvedge denim schorten zijn van Amerikaanse selvedge. Bij de denim weverij waar wij inkopen doen, verkopen ze ook selvedge denim uit Japan, Italië, Turkije en India.

Even geduld a.u.b.

Voor een selvedge denim schort moet je even aandacht en geduld op weten te brengen. We hebben de rollen namelijk niet royaal op voorraad liggen. Meestal kijken we wat de wensen zijn, kiezen daar de mooiste selvedge denim bij en bestellen dat dan in de gewenste hoeveelheid. Daar gaan een paar weken overheen, maar je geduld wordt beloond. Is de stof eenmaal in Nederland, dan kun je binnen een paar weken genieten van je eigen selvedge denim schort!

Lisa van Doek & Dook

“Een selvedge denim schort is echt iets speciaals. Ben je echt totaal gek van denim? Dan ga je voor selvedge denim!”

Lisa

Benieuwd of een selvedge denim schort of sloof iets voor jouw onderneming kan zijn?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.