Ons beste allround horeca schort

beste allround horeca schort

Een praktisch horeca schort

Een horeca schort is niet zomaar een schort, maar moet aan best wat eisen voldoen. Het moet goed wasbaar zijn, je moet je er goed in kunnen bewegen, het moet er netjes uitzien én het moet passen bij de uitstraling van je bedrijf. In het atelier van Doek & Dook zijn we gespecialiseerd in het maken van horeca schorten. Voor een horeca schort op maat ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden een enorme keuze uit stoffen, modellen, sluitingen, kleuren, afmetingen en accessoires, zodat je horeca schort exact afgesteld kan worden op jouw wensen.

Mooi, comfortabel en allround horeca schort

Wil je een horeca schort dat zich al heeft bewezen? Dan raad ik je onze ster in de collectie aan: Het canvas schort met afneembare leren riemen die kruizen op de rug. Dit is een horeca schort dat geïnspireerd is op schorten die we al voor verschillende klanten hebben gemaakt en waar we steeds zeer lovende reacties op krijgen. Het draagt zeer comfortabel, is stevig, maar biedt alle bewegingsruimte en is praktisch in onderhoud. Een echt allround horeca schort!

We hebben 3 verschillende kleuren van deze allround horeca schorten op voorraad liggen, alle drie in een one-size-fits-all maat. In de kleuren bottle green, khaki en zwart in onze webshop.

Canvas en leer

Ons allround horeca schort is gemaakt van stevig canvas, 60% katoen en 40% polyester. Door de polyester vezel is de stof extra stevig, minder kreukgevoelig en kleur- en wasechter dan 100% katoen. De riemen zijn bovenaan bevestigd met sterke, bronskleurige musketons, door metalen ringen in het schort. Ze kruisen op de rug en zijn onder bevestigd door middel van drukknopen. De riemen zijn gesneden uit geborsteld rundleer (split) en verstelbaar door een gesp. Je sluit het schort met canvas strikbanden, zodat het voor iedereen op maat af te stellen is. Het heeft een ruime zak en een afneembaar doekbandje, eveneens van geborsteld leer. De combinatie van de robuuste stof vaak met met opvallende stiksels en de lichtbruine, leren riemen maakt het een bijzonder en hip horeca schort.

Intensief gebruik

Dit horeca schort is geschikt voor zeer intensief gebruik en regelmatig wassen. Door de mix met polyester komt het netjes uit de was. Het kan heel makkelijk gestreken worden, maar dat is soms niet eens nodig! Door de kleur en weving van de stof vallen vlekken niet snel op. De riemen en het doekbandje zijn voor het wassen zeer eenvoudig te verwijderen. Bij uitstek een geschikt horeca schort dus!

Het schort op de foto is gemaakt voor onze klant Red Bull, hier vind je nog een paar foto’s van dit schort op maat.

Lisa van Doek & Dook

“Het canvas schort met afneembare leren riemen die kruizen op de rug is onze ‘bestseller’. Dit model heeft zich keer op keer al bewezen. Het ziet er luxe uit door het leer, maar is in vergelijking met een leren schort wel ontzettend comfortabel, en je kunt het goed wassen.”

Lisa

Benieuwd of dit horeca schort iets voor jou is?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.