Horeca schort van stoer canvas

Horeca schort van stoer canvas

Materiaalkeuze voor je horeca schort

In het schortenatelier van Doek & Dook werken we met de beste materialen, die we zelf uitzoeken en uitgebreid testen. Voor een horeca schort is het natuurlijk van belang dat de stof stevig is; bestand tegen intensief dragen en vaak wassen. Zo hebben wij diverse canvassen in ons assortiment, in verschillende diktes en kleuren. We bieden een selectie van horeca-geschikte canvasstoffen (320 gram per vierkante meter), gemaakt van katoen en polyester. Maar ook een andere zeer stevige canvas (350 gram per vierkante meter) van 100% katoen, in 26 kleuren. Daar zit bijna altijd wel een kleur bij die het perfect doet bij de huiskleuren van jouw bedrijf! Afhankelijk van jouw wensen en het onderhoud adviseren we je graag bij het maken van de beste keuze.

Karakteristieke kenmerken

Een horeca schort van canvas, en zeker onze canvas soorten van deze stevige kwaliteit, heeft een robuuste uitstraling. Het canvas combineert heel mooi met leer, wat wij ook in diverse kleuren en soorten hebben. Maar ook volledig in canvas uitgevoerd kan je horeca schort de perfecte uitstraling hebben. Canvas van 100% katoen zal afgeven in de was en na verloop van tijd een ‘fading’ vertonen; op de plekken waar wrijving ontstaat zal de intensiteit van de kleuring afnemen. Ook zal het oppervlak van de stof matter worden. Dit valer worden van de stof hoort bij de karakteristieke eigenschappen van deze stof. Het zal niet bij iedereen in de smaak vallen, je moet er van houden. Past het niet bij je? Dan raden wij onze horeca-geschikte canvas aan van katoen met polyester.

Katoen – een comfortabel horeca schort

Een ander kenmerk van een canvas horeca schort van 100% katoen is de luchtigheid. Hoewel de genoemde canvas vrij dik is, ademt de stof goed. Het zal niet broeierig worden en neemt ook goed vocht op. Zelfs een horeca schort van canvas dat het lichaam helemaal omsluit, wordt als comfortabel ervaren.

Ook zo’n fijn horeca schort?

Mocht je belangstelling hebben voor een horeca schort op maat, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Om onze canvassen (of andere stoffen) te beoordelen, sturen we je graag wat staaltjes toe. Wil je het combineren met leer? Ook daar sturen we dan wat samples van mee. Zodat je de perfecte combinatie kunt maken!

Lisa van Doek & Dook

Een canvas schort is super divers. Met opvallende contrast stiksels en lederen riemen heeft het een robuuste en stoere uitstraling. En een langer model zonder al te veel ‘poespas’ is het juist ontzettend chique. Hier vind je nog een paar foto’s van het geklede schort op de foto hierboven. 

Lisa

Ook zo'n horeca schort?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.