Horeca schort van Doek & Dook

Horeca schort van Doek & Dook

Do one thing well

In de beginjaren van het schortenatelier van Doek & Dook was ik op een ondernemersfestival in Wales. Ik was in die tijd vooral bezig met het ontwerpen van toffe horeca schorten en sloven, maar wilde eigenlijk nog zoveel meer. Tafellinnen, keukenaccessoires, bad- en beddengoed. Waarom blijven steken bij het horeca schort, als er nog zoveel meer te ontwerpen valt?! Ik volgde lezingen van zeer inspirerende ondernemers, en één van die ervaringsdeskundigen beweerde: “Do one thing well”. Daar heb ik veel over nagedacht. Dat zou betekenen dat het horeca schort en de horeca sloof mijn core business zouden zijn en blijven…

Zoveel te ontdekken en verbeteren

Kun je jaar na jaar, dag in, dag uit, bezig zijn met horeca schorten en sloven en daar blijvend voldoening uit halen? Als je het niet wilt vinden in de verbreding, dan moet je het dus zien te vinden in de verdieping. Ondertussen kan ik volmondig beamen dat het ontwerpen en maken van de horeca sloof en het horeca schort blijvend interessant zijn. Er valt op gebied van stoffen, duurzaamheid, technieken, modellen en samenwerkingen nog zoveel te ontdekken en te verbeteren, dat ik het nooit ervaar als een sleur.

Horeca schorten en sloven expert

Door me volledig te focussen op horeca schorten en sloven ben ik ondertussen een echte expert. Ik vind het heerlijk om klanten te adviseren op gebied van modellen en materialen, heb een leuk netwerk van textielfanaten, slimme ondernemers, creatieve geesten en enthousiaste vernieuwers en leer nog dagelijks bij. Ik leid stagiaires op, die het meestal ook heel leuk en bijzonder vinden om te werken aan de horeca schorten van Doek & Dook. Ik werk samen met collega’s die me ondersteunen bij grotere orders, met mensen die veel beter zijn in leuke dingen bedenken voor social media dan ik en met mensen die me helpen bij het ‘in de markt zetten’ van de horeca schorten en sloven. Want leuk ontwerpen en maken is één, maar het is wel zo handig als klanten ons ook weten te vinden 😉

Ook eens bekijken wat er mogelijk is op gebied van een tof horeca schort of hippe horeca sloof? Mail of bel me en ik heb het er graag met je over!

Lisa van Doek & Dook

“Door me volledig te focussen op horeca schorten en sloven ben ik ondertussen een echte expert. Ik vind het heerlijk om klanten te adviseren.”

Lisa

Lijkt je dat wel wat, een tof horeca schort of hippe horeca sloof?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.