Jouw ideale horeca schort op maat

Horeca schort op maat

Het ideale horeca schort op maat voor jouw onderneming

Als je een mooi, uniek bedrijf hebt, past daar natuurlijk een mooi en uniek horeca schort op maat bij. Een horeca schort op maat is minder ingewikkeld dan je denkt. In ons atelier in Enschede maken wij al jaren horeca schorten op maat voor uiteenlopende bedrijven. Je laat ons weten wat voor jouw bedrijf handig is, welke uitstraling je wilt en welke kleuren en materialen goed passen bij je huisstijl, en wij ontwerpen het ultieme horeca schort op maat voor jou. Een schort kan uitgevoerd worden in denim, canvas, leer, linnen, of keperkatoen, of in een combinatie met een aantal van deze materialen.

Dag in, dag uit

Omdat wij dag in, dag uit, met niets anders bezig zijn dan met (horeca) schorten op maat, zijn we ondertussen echte specialisten. We werken met stoffen van uitstekende kwaliteit en mooie fournituren, om van elk horeca schort op maat een plaatje te maken, maar zorgen er ook voor dat het lang mee gaat. We adviseren je graag op gebied van stoffen en andere materialen. Wat past goed bij jouw bedrijf, aan welke wensen en eisen moet jouw horeca schort op maat voldoen? Moeten er zakken op, wat moet daar in? Wij kunnen alles op maat maken, dus speciale zakken voor bijvoorbeeld je bestelsysteem zijn geen probleem. Ook een lus voor passeer- of droogdoek, knifepocket voor kelnersmes, of zakje op maat voor pen en andere benodigdheden passen we graag aan.

Jouw ideale horeca schort op maat

We zeggen altijd ‘Het is geen trouwjurk’, dus precies de maten opnemen en drie keer doorpassen is zelden nodig bij een horeca schort op maat. Vaak kunnen we toe met een aantal keer heen en weer mailen, om te bepalen wat de wensen en eisen zijn. We kunnen als je wilt staaltjes opsturen van stoffen en verschillende soorten leer. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor jouw ideale horeca schort op maat.

Lisa van Doek & Dook

“Je laat ons weten wat voor jouw bedrijf handig is, welke uitstraling je wilt en welke kleuren en materialen goed passen bij je huisstijl, en wij ontwerpen het ultieme horeca schort op maat voor jou.” 

Lisa

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ideale horeca schort op maat?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.