Een schort met logo

Een schort met logo

Een schort met logo?

Schorten met een logo zijn een krachtige marketingtool, een symbool van professionaliteit en een manier om je merk op te laten vallen. Of je ze nu in de horeca gebruikt of voor promotionele doeleinden, schorten met logo kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je brandingstrategie. Hier onder noemen we een paar voordelen van een schort met logo:

  • Merkbekendheid en Marketing: Schorten met een duidelijk en herkenbaar logo dragen bij aan de merkbekendheid van jouw bedrijf. Wanneer medewerkers schorten dragen met het bedrijfslogo erop, wordt het merk visueel verankerd in de hoofden van klanten en bezoekers. Bovendien fungeren deze schorten als een bewegende advertentie wanneer personeelsleden rondlopen, en dit kan bijdragen aan een positieve indruk van je merk.

  • Iedereen herkenbaar: In de horeca is een uniforme uitstraling belangrijk. Schorten met een logo geven een professionele en consistente uitstraling aan het personeel. Dit kan het vertrouwen van klanten vergroten, omdat het suggereert dat het personeel deskundig en goed georganiseerd is.

  • Identificatie en Teamspirit: Logo-schorten maken het voor klanten gemakkelijk om medewerkers te identificeren. Dit is vooral handig in drukke omgevingen, waar klanten snel kunnen zien wie hen kan helpen. Daarnaast creëren schorten met het logo een gevoel van teamgeest onder het personeel, omdat iedereen dezelfde uitstraling heeft en zich verbonden voelt met het bedrijf.

  • Uniformiteit en Consistentie: Of het nu gaat om een restaurant, café, of andere horecagelegenheid, uniformiteit in kleding draagt bij aan een consistente en professionele uitstraling van je bedrijf. Schorten met logo dragen hieraan bij en zorgen ervoor dat het personeel er altijd netjes en representatief uitziet.

  • Promotionele Kansen: Naast horecagebruik kunnen schorten met logo ook ingezet worden als promotionele items. Ze kunnen worden weggegeven tijdens evenementen, beurzen, of als onderdeel van een marketingcampagne. Dit geeft mensen een tastbare herinnering aan je merk en kan potentiële klanten aanmoedigen om je bedrijf te bezoeken of contact op te nemen.

  • Creatieve Uiting: Schorten met logo kunnen een canvas zijn voor creatieve uitingen. Je kunt spelen met kleuren, ontwerpen en materialen om een unieke look te creëren die past bij je merkidentiteit. Dit helpt om je merk visueel aantrekkelijker en gedenkwaardiger te maken.

  • Duurzame Investering: Hoewel schorten met logo aanvankelijk misschien een investering lijken, kunnen ze op de lange termijn kostenbesparend zijn. Hoogwaardige schorten gaan lang mee, waardoor je niet voortdurend nieuwe kledingstukken hoeft aan te schaffen.

En ook een ovenwant met logo?

Kan natuurlijk ook! Het toevoegen van een ovenwant aan je assortiment, gemaakt van dezelfde stof als het schort, kan een geweldige aanvulling zijn op je horeca- of merchandise pakket. Wij produceren alles zelf, dus het is geen probleem om diverse andere producten in dezelfde soort stof te maken. We denken graag met je mee over dit soort ideeën. 

Een schort met logo - vinnies restobar
Een schort met logo - Smit en Dorlas
Een schort met logo - Alberts
Lisa van Doek & Dook

Schorten met logo zijn veel meer dan alleen kledingstukken. Ze zijn een krachtige marketingtool, een symbool van professionaliteit en een manier om je merk op te laten vallen. In ons speciale Personalisatie inspiratiebord vind je nog meer voorbeelden van logo verwerkingen.

Lisa

Wil jij ook een schort met logo?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.