Denim schort op maat voor Het Paradijs

Denim schort op maat voor het Paradijs

Denim schort op maat voor Het Paradijs

Als je lekker vegetarisch wilt eten in een bijzondere omgeving zit je helemaal goed bij Het Paradijs in Enschede! Vroeger begonnen en ingericht door een kunstenaar, die veel materialen recyclede, en tegenwoordig gerund door horeca toppers Lisa en Thijs. In dit restaurant waan je je werkelijk in Het Paradijs, omringd door veel groen zit je tussen allerlei bijzondere kunstwerken en bouwsels. Er heerst een fijne sfeer en het is er heel licht door de transparante daken.

Een speciaal schort voor een speciale onderneming

Als je zo’n bijzondere horeca gelegenheid hebt, wil je dat natuurlijk ook in je kleding uitstralen. Voorheen droegen de medewerkers van Het Paradijs korte sloofjes in verschillende kleuren, maar nu waren ze op zoek naar een mooi denim schort op maat. Eén van de medewerkers had eerder in een restaurant gewerkt waar ze gave denim schorten op maat hadden laten maken in het atelier van Doek & Dook, en zij wist ons weer te vinden. Aangezien Het Paradijs niet ver van het atelier van Doek & Dook is, kon een delegatie bij ons langskomen om het ontwerp te bespreken voor het denim schort op maat. In het atelier kon een keuze gemaakt worden uit alle verschillende stoffen en konden modellen worden gepast.

Na veel wikken en wegen kwamen dit schort er uit

Uiteindelijk bleek dat de mensen de schorten van onze eigen collectie ‘Jannink’ eigenlijk het mooist vonden. Een denim schort, speciaal gemaakt voor de horeca. Ze wilden dit model, maar dan wel hier en daar net even anders. De lengte en breedte werden aangepast en het doekbandje naar wens gepositioneerd. En zo werd het een denim schort op maat, geïnspireerd op ons eigen horeca schort ‘Jannink’ uit de webshop.

Lisa van Doek & Dook

“Wil jij ook een mooi en praktisch denim schort op maat voor jouw (horeca) bedrijf? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een horeca schort op maat.”

Lisa

Ook een uniek denim schort op maat?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.