Canvas schort

Bestel gemakkelijk onze horeca canvas schorten

Onze eigen collectie canvas schorten met leer

Deze horecaschorten met gekruiste leren riemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en langdurige kwaliteit. De leren accessoires maak je gemakkelijk los, zodat het stoffen schort gemakkelijk te reinigen is op hoge temperatuur. Echt hufter- & horecaproof!

Lisa van Doek & Dook

Canvas is de perfecte stof voor een stevig schort. Meestal wordt gekozen voor onze sterke horeca-proof canvas van 60% katoen en 40% polyester. Deze stof kun je ontzettend vaak wassen, en hij blijft alsnog mooi.

Lisa

We kunnen bijna iedereen wel een canvas schort aanraden!

Het canvas schort van Oma

Mijn oma had vroeger een canvas schort dat ze droeg bij de ‘vieze klusjes’ in huis. Ik zag haar vaak in dat mooie gestreepte canvas schort, want ze vond een klusje al snel vies 😉 Van aardappels schillen tot zilver poetsen en van ramen lappen tot onkruid wieden; alles in het canvas schort. Geen hip schort zoals wij graag maken, maar een degelijk huisschort met een voor- en achterpand, aan de zijkanten losjes vastgemaakt met riempjes.

Veelzijdig canvas

Ik snap de keuze van Oma. Canvas is de perfecte stof voor een stevig schort. Het is sterk, makkelijk wasbaar, de stof ademt en het is in vele kleuren te krijgen. Ook ik ben dol op een canvas schort. In het atelier draag ik een canvas schort in zandkleur, met schouderriemen van bruin tuigleer. Zeer comfortabel, een goede bescherming van mijn kleding tegen het schuren van de werktafel, het afgeven van materialen en olie en vet van de machines en gereedschappen en het staat ook nog eens leuk! Ook door onze klanten wordt regelmatig gekozen voor een canvas schort. Vanwege de vele beschikbare kleuren, de stevigheid en de stoere look.

Verschillende canvas opties

Meestal wordt gekozen voor onze sterke horeca-proof canvas van 60% katoen en 40% polyester. Deze stof kun je ontzettend vaak wassen, en hij blijft alsnog mooi. Ook is deze stof minder kreukgevoelig. We hebben ook een 100% katoenen variant. Deze stof ademt optimaal, is mooi ‘mat’ en geeft de karakteristieke ‘fading’ bij langer dragen en vaker wassen. Sommige klanten geven juist voorkeur aan de stoere look van de katoenen canvas. De combinatie met leren riem(en) maakt het extra stoer, maar ook met canvas strik- en nekbandjes heeft een canvas schort een mooie uitstraling.

Ook een canvas schort?

Kies voor één eenvoudige zak, of meerdere zakken, voeg accessoires toe, zoals een doekbandje of knife-pocket, en maak van je canvas schort het ideale schort voor jouw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen je graag wat mogelijk is! We hebben zelfs 3 kleuren canvas schorten kant-en-klaar op de plank liggen. Je kan ze zo bestellen en bekijken in onze webshop. 

Enthousiast geworden over een canvas schort?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.