Een opvallend canvas schort op maat

Een opvallend canvas schort op maat

Een opvallend canvas schort op maat

Als je een bijzonder bedrijf hebt, wil je dat natuurlijk laten zien. Een schort dat helemaal in je eigen stijl ontworpen is, is een mooie eyecatcher!

Zo kwamen de mensen van Acai Benelux bij van Doek & Dook terecht. Ze wilden een asymmetrisch model, canvas schort, hadden uitgesproken ideeën over de riemen én het logo moest prominent aanwezig zijn. Wij zijn meteen op zoek gegaan naar de juiste kleur canvas voor het schort, want paarse canvas hebben we niet standaard op de plank liggen. Gelukkig werken we samen met een aantal stofleveranciers die een breed assortiment hebben, zodat we ook minder gangbare kleuren kunnen bestellen.

Keuze’s maken voor het schort

Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen over de materialen hebben we een aantal stof- en leersamples opgestuurd naar Acai. De goede kleur paars zat erbij en ook het leer was snel gekozen, we konden van start met het speciale canvas Acai schort!

De perfecte ACAI schorten

De mensen van Acai gebruiken het canvas schort op beurzen en evenementen, om hun heerlijke producten voor smoothies en bowls te presenteren. Als je je bezoekers kennis wilt laten met de pure energie van de natuur, doe je dat in een schort waar de vitaliteit vanaf spat! Felpaars, met een logo in geel en groen, krachtige contrasten. Het logo is zowel voor op het canvas schort, als achter op een leren label geborduurd. Want als je met je rug naar het publiek een smoothie staat te draaien, wil je vanzelfsprekend óók herkenbaar zijn.

Lisa van Doek & Dook

“Zo werkt dat dus; vanuit het idee van de klant ontstaat een ontwerp. En dat ontwerp wordt vertaald naar een draagbaar en praktisch schort waar de energie vanaf spat!”

Lisa

Ook een opvallend paars canvas schort? Of liever wat subtieler?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.