STRETCH kleding – Comfortabele sloven in olijfgroen en zwart

Het draagcomfort van werk schorten en sloven is van groot belang bij het aanschaffen. Tuurlijk mag het er mooi en stijlvol uitzien, maar als het niet lekker zit, zul je er niet lang plezier van hebben. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van ons aanbod schorten en sloven. En we hebben nu wat nieuws; stretch horecakleding voor de horeca met schorten en sloven gemaakt van een stretch keper stof. 

Stretch kleding voor extra comfort en veel bewegingsvrijheid

Naast ons assortiment denim schorten introduceren we met trots onze nieuwste collectie stretch sloven en schorten, speciaal ontworpen voor diegenen die comfort en flexibiliteit in de keuken of op de werkvloer hoog in het vaandel dragen. Deze innovatieve producten, vervaardigd uit een hoogwaardige mix van polyester, katoen en andere stretchmaterialen, bieden een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een dynamische omgeving. Of je nu op zoek bent naar accessoires die complementair zijn aan uw shirts, broeken, jassen, truien, vesten, of zelfs dameskleding, onze stretch sloven en schorten zijn beschikbaar in diverse kleuren om perfect aan te sluiten bij jouw eerste keuze.

Deze schorten rekken altijd in de breedte mee. Dus als jij aan het werk bent kun je nog perfect blijven bewegen; lopen, traplopen, bukken, knielen, hurken. Geen probleem, zelfs niet als het schort tot over de knieën komt.