Schort met je eigen logo

schort met jouw eigen logo

Een schort of sloof met een eigen logo

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf te promoten of een persoonlijk cadeau te geven? Laat een korte of lange schort bedrukken met jouw eigen logo, tekst, of foto bij DoekenDook.nl. Onze schorten met bedrukking zijn niet alleen perfect voor in de keuken, maar ook als relatiegeschenken, werkkleding voor personeel, of zelfs als leuke toevoeging aan baby- en kinderkleding. Ons assortiment bestaat uit schorten van diverse materialen zoals katoen en polyester, en in veel kleuren, van klassiek zwart en wit tot levendig rood.

Tips voor het gebruiken van een logo:

  • Kies een kleur die past bij je merk of huisstijl.
  • Maak je logo of afbeelding goed zichtbaar.
  • Gebruik een korte en krachtige tekst.
  • Bedenk voor wie je de schorten wilt gebruiken.

 

Om de herkenbaarheid van je merk te vergroten kun je je schort voorzien met eigen logo. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, afhankelijk van je wensen. Wil je een groot logo dat direct in het oog springt, ga je voor een logo met naam, of wil je je merk ergens heel subtiel aanbrengen? Kies je voor borduren, geweven labels, laseren of pregen/brandmerken op een leren label of direct op je leren schort, of heb je liever een bedrukking? Klik hier voor enkele voorbeelden in ons inspiratieboek.

In het atelier van Doek & Dook bieden we al deze opties voor een uniek schort met je eigen logo. We werken samen met experts op gebied van borduren, bedrukken, brandmerken en laseren. Ook kun je kiezen voor extra zakken en/of verstelbare banden. Voor elke stijl en iedere portemonnee hebben we diverse mogelijkheden om het logo aan te brengen op schorten en sloven.

Plaats van het logo op je schort

Het logo kan op verschillende plekken op het schort aangebracht worden. Vaak wordt gekozen voor middenvoor, of links op de borst. Andere plaatsen voor je logo zijn bijvoorbeeld langs de zijkant van de sloof, op de zak, op een labeltje dat in de zoom van de zak wordt gestikt, in de hoek aan de onderkant van het schort, of op de riem(en). Waar je je logo ook wilt hebben, wij verzorgen het graag voor je. Ook kunnen we je desgewenst goed adviseren over de positie en grootte van het logo.

Het laten bedrukken van schorten is mogelijk in kleine en grote aantallen, voor alles van een enkel uniek cadeau tot een complete serie voor je hele team. Momenteel bedrukken wij geen shirts, polo’s, sweaters, mutsen, en tassen. Onze bedrukte schorten en textiel zijn van de beste kwaliteit, en met onze snelle levering en gratis verzending vanaf €150,- ex btw maken wij het eenvoudig en voordelig. Heb je vragen of specifieke wensen? Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen. Schrijf ons een mail en ontvang binnen enkele werkdagen een antwoord. Bekijk alle categorieën en ontwerp vandaag nog jouw eigen bedrukte schort van DoekenDook.nl!

Duurzaamheid schorten bedrukken

Al onze logo opties zijn van uitstekende kwaliteit, maar we raden aan je keuze qua materialen af te stemmen op het gebruik. Als je je schort alleen representatief draagt, bijvoorbeeld op een beurs, heeft het logo natuurlijk minder te lijden, dan wanneer het schort intensief gebruikt wordt in de horeca en twee keer per week in de was belandt. In het eerste geval is bedrukken een prima optie, in geval van zeer intensief gebruik adviseren we om te kiezen voor borduren. In beide gevallen zul je zeer lang plezier hebben van je schort met logo.

Kortom:

  • Wij bedrukken je  schorten in onze eigen drukkerij, waardoor we een snelle levertijd en hoge kwaliteit kunnen garanderen.
  • Je kunt je schorten online ontwerpen met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool.
  • Je kunt ons het logo of een afbeelding toesturen, en wij maken een ontwerp voor jou.

 

Lisa van Doek & Dook

“We werken samen met experts op gebied van borduren, bedrukken, brandmerken en laseren. Voor elke stijl en iedere portemonnee hebben we diverse mogelijkheden om het logo aan te brengen op schorten en sloven.”

Lisa

Enthousiast geworden over een schort met je logo?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.