Personaliseren van een schort op maat

Personaliseren van een schort op maat

Het personaliseren van een schort op maat

We kunnen de schorten en sloven op maat personaliseren met een logo, quote of een patroon. Dat kan op verschillende manieren, om je een handje te helpen bij het maken van een keuze hebben we een stappenplan opgesteld, begin hieronder bij stap 1. Uiteraard kunnen we je ook adviseren over de mogelijkheden passend bij jouw wensen en budget.

1. Kies de afmeting van jouw personalisatie

We hebben de soorten personalisaties onderverdeeld in verschillende grootten, 

klik op jouw gewenste grootte:

KLEIN - Subtiel en verfijnd

Soms zit ‘m de magie in kleine dingen. Denk aan subtiele personalisaties op het schort of sloof voor een vleugje exclusiviteit. Het zijn de bescheiden details die bij dragen aan het gevoel van klasse en finesse. Een uitstraling die de bedrijfsidentiteit versterkt, en dus ook herkenbaarheid, zonder overdreven op te vallen.

GEMIDDELD - stijlvol en toch aanwezig

Maak een statement zonder de hoofdrol op te eisen. Ja, een logo of quote mag opvallen en maar het hoeft niet de rest van de (werk)outfit te overschaduwen. Voor een horecaoutfit geeft het je team net die extra herkenbaarheid met een gemiddelde grootte. De perfecte balans tussen stijlvol en relaxed.

GROOT - Opvallend design

Wil je graag een een indrukwekkende personalisatie die echt in het oog springt? Een echt groot logo is geschikt voor degenen die niet bang zijn om op te vallen en die graag een krachtige indruk willen achterlaten, dan is dit de perfecte keuze. Het is meer dan alleen een schort; het is een statement, een unieke expressie van stijl en identiteit.

2. Kies de soort personalisatie

We bieden verschillende soorten personalisaties aan. Uiteraard kunnen wij je adviseren bij het kiezen.

Borduren

Graveren

Geweven labels

Bedrukken

Metalen pin

check

Heb je een keuze kunnen maken? Klik dan hieronder om een offerte aan te vragen.

3. Vul het formulier in als je schorten of sloven wil laten personaliseren

Vraag direct een offerte aan, dan geven wij je daarna een prijsindicatie of advies.