Horeca schorten voor Moed Events uit Zevenbergen

Denim horeca schorten moed events

Een origineel horeca schort

In 2016 was Maxime van Moed Events uit Zevenbergen op zoek naar originele horeca schorten voor haar bedrijf. Moed Events organiseert stijlvolle feesten, zakelijke evenementen en fijne privé feestjes. Altijd op zoek naar iets origineels. Logisch dat niet gekozen werd voor het eerste het beste horeca schort. Maxime wilde graag iets vlots, maar wel met stijl. Hip, maar ook gekleed. Zoekend op het web naar een passend horeca schort kwam ze gelukkig op onze site terecht. Een denim schort op maat zou het worden!

Hét denim horeca schort voor Moed Events

Gekozen werd voor tijdloos denim. Denim is een zeer geschikte stof voor ‘het zware werk’. Een horeca schort wordt natuurlijk vaak gewassen, moet tegen een stootje kunnen en je moet je er prettig in kunnen bewegen. In het atelier van Dieuwertje wordt voor de horeca schorten vaak een stevige, 100% katoenen worker’s denim gebruikt. Deze was perfect geschikt voor de schorten van Moed Events! Voor een stoere, maar toch stijlvolle look, werd gekozen voor een leren nekriem en een doekbandje om een passeerdoek of droogdoek in te hangen. Origineel detail van dit horeca schort is de zak, die geïnspireerd is op een jeanszak, inclusief sierstiksels.

Maxime wilde graag haar logo op de horeca schorten, maar niet schreeuwerig. We hebben mooie leren labels laten laseren en deze op de zak van de schorten gestikt. Duidelijk, maar toch subtiel.

Horeca schorten van goede kwaliteit

Bijna drie jaar later nam Maxime weer contact op. Natuurlijk weten we dat de kwaliteit van onze schorten gewoon hartstikke goed is, maar wel even gevraagd of deze herbestelling toch geen vervanging van de vorige schorten betrof… Dat was gelukkig niet het geval, er moesten gewoon meer horeca schorten komen! Dat is altijd goed nieuws, een groeiend bedrijf en wij kunnen daar dan weer voor aan het werk. Met veel plezier mochten we weer een mooie stapel horeca schorten leveren aan een tevreden klant.

Lisa van Doek & Dook

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden. Een schort op maat laten maken duurt ongeveer drie tot zeven weken. De denim schorten uit de Jannink collectie zijn binnen één tot drie werkdagen leverbaar.

Lisa

Ook enthousiast geworden over onze denim schorten?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.