Horeca schorten en sloven met afneembare banden

Horeca schorten en sloven met afneembare banden

Schorten en sloven met afneembare banden

Het is een veelgehoorde ergernis: de grote irritatie van schortbanden en riemen die na het wassen of drogen in een grote knoop verstrengeld raken. Het wordt een warboel die je vervolgens moet ontwarren. Wij kunnen ons voorstellen dat dit frustrerend is. En wij dachten, hier moeten wij wat op verzinnen!

Verleng de levensduur van de schorten

De strikbanden zijn vaak het eerste onderdeel dat verslechtert bij een schort, vooral wanneer ze na het wassen in de knoop raken en hardhandig worden losgetrokken. Dit veroorzaakt veel spanning op de plek waar de banden aan het schort bevestigd zijn. Door afneembare strikbanden en riemen te gebruiken, kun je dit probleem voorkomen. Daardoor heb je ook minder snel nieuwe schorten nodig. Je klikt gemakkelijk voor het wassen de riemen en banden van het schort of de sloof. Deze kun je dan bijvoorbeeld apart wassen in een waszak.

Stoere horeca schorten

Het oog wil ook wat, en daarom hebben wij er voor gekozen om onze losse riemen te verrijken met stoere, stevige bronzen musketonhaken. Deze haken zijn niet alleen erg praktisch, maar hebben ook een luxe en robuuste uitstraling. Zoals je kunt zien op de foto, zijn ze erg gebruiksvriendelijk waardoor het aan- en afdoen van de riemen een fluitje van een cent is. Het geheel heeft een industriële look wat speciaal en uniek is, waardoor het zich onderscheid van de standaard schorten en zeker de aandacht zal trekken. Het is een statement van stijl en functionaliteit, geen standaard item.

Wij hebben een nieuwe kant-en-klare collectie met afneembare banden

In onze webshop vind je onze nieuwe collectie horecaschorten en sloven met afneembare banden. We noemen dit ook wel onze modulaire collectie. Dit betekend dat je een basisschort of -sloof kiest en daarbij zelf het type en de kleur banden of riemen kiest. Wil je bijvoorbeeld een olijfgroen schort met een ecru gekleurde nekriem en strikbanden op de rug? Of geef je de voorkeur aan olijfgroene lange strikbanden die je kunt kruizen op de rug?

Horeca schorten en sloven met afneembare banden
Lisa van Doek & Dook

“We hoorden de afgelopen paar jaar vaak over de ergernis van verstrengelde strikbanden na het wassen. Ontzettend irritant natuurlijk, en erg zonde als schorten hierdoor door kapot getrokken worden. Daar moesten wij iets op gaan verzinnen! En met veel trots presenteren we dus ook onze nieuwe collectie gericht op het gebruik in de horeca.”

Lisa

Ook schorten met afneembare banden voor jouw onderneming?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.