Het ultieme draagcomfort van onze horeca schorten

Draagcomfort voor horeca schorten is van groot belang

Wij spreken veel verschillende horecaondernemers, en draagcomfort is vaak een van de meest belangrijke aandachtspunten bij het kiezen van een horecaschort. Hoewel we niet voor iedereen kunnen spreken, is een nekriem van een halterschort niet altijd een pretje. Zo’n nekriem kan al snel irritant en zwaar aanvoelen, vooral als je behoorlijk wat spullen in de zakken van je schort hebt.

Ga voor onze ultiem comfortabele horeca schorten

Wil je een schort dat je nauwelijks voelt tijdens het dragen? Kies dan voor een schort met gekruiste riemen of banden. Dit maakt een significant verschil, omdat het gewicht van het schort en de inhoud van de zakken over je hele romp wordt verdeeld. Zo wordt de last niet alleen door je nek gedragen, wat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt.

Serveerschorten horeca

Wij begrijpen dat het bedienend personeel, dat zich continue op de horecavloer tussen alle (terras)tafels moet manoeuvreren, extra comfort goed kunnen gebruiken. Constant heen en weer lopen, vaak met allerlei spullen zak zoals een handheld en een betaalautomaat. Dat vraagt om een comfortabele horeca outfit.

Bovendien is het als horeca-eigenaar goed om te zien dat je personeel er netjes en professioneel uitziet. Een schort zorgt ervoor dat ze er altijd verzorgd uitzien, ongeacht wat eronder gedragen wordt. Dit draagt niet alleen bij aan de uitstraling van je zaak, maar zorgt er ook voor dat gasten direct kunnen zien bij wie ze terecht kunnen voor vragen of bestellingen. Een schort met een logo op de borst versterkt de merkbeleving en zorgt voor een herkenbare uitstraling. En dat laat een positieve indruk achter bij je gasten. (lees meer over het nut van een logo op het schort in deze blog)

Een positieve sfeer in je horeca zaak

Wij geloven dat comfortabele schorten dragen ook kan bijdragen aan het welzijn van het personeel. Wanneer medewerkers zich comfortabel voelen in hun werkkleding, zijn ze opgewekter en gemotiveerder om hun werk te doen. Dit verhoogt niet alleen hun productiviteit, maar draagt ook bij aan een positieve sfeer in je zaak. Tevreden en vrolijke medewerkers zorgen voor een betere service, wat direct bijdraagt aan de tevredenheid van je gasten.

 

Onze eigen schorten in de webshop

Wij hebben 2 soorten schorten in onze webshop staan met extra comfortabele gekruiste riemen of banden. Onze eigen canvas & leer collectie schorten heeft 2 gekruiste leren riemen, deze zijn verstelbaar op maat met een schuifgesp. En we hebben een voordelige horeca schorten collectie, waarvan 2 modellen zijn uitgerust met lange gekruiste strikbanden. Deze strik je gemakkelijk op je rug en zijn lekker licht. En de schorten zijn gemaakt van een soepele stretch stof in olijfgroen of zwart, dit verhoogt ook het draagcomfort.

Lisa van Doek & Dook

“Mijn eigen favoriete model is een canvas schort met leren gekruiste riemen. De stoere leren accessoires geven het schort een luxe uitstraling, maar de body gemaakt van stof maakt het toch erg comfortabel om te dragen.”

Lisa

Ook comfortabele schorten voor jouw onderneming?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.