Vanaf 1 stuk leverbaar

Tijdloos, praktisch en stijlvol ontwerp

Gratis geleverd vanaf €150,-

ONZE GOEDKOPE SCHORTEN EN SLOVEN

Onze goede én voordelige schorten

Wat maakt ons assortiment schorten zo voordelig?

Ons aanbod schorten is zeer divers en uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar schorten op maat of naar schorten uit onze eigen collectie, wij bieden voor ieder wat wils. Bovendien hanteren wij een prijsbeleid dat varieert van hoog voor erg luxueuze schorten tot meer betaalbare opties.

Met onze nieuwste collectie kant-en-klare goedkope schorten hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit met handige functies die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in de horeca. Ons doel was om een schort te creëren dat niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook comfortabel, duurzaam en voordelig.

Ondanks de focus op kwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat deze collectie toegankelijk is voor een breed publiek. Door het ontwerp eenvoudig te houden, hebben we kunnen besparen op kosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Hierdoor kunnen klanten genieten van de voordelige optie die niet onderdoet voor onze andere hoogwaardige schorten. Met een unieke benadering willen we ervoor zorgen dat iedereen in de horecasector kan profiteren van hoogwaardige schorten die voldoen aan hun behoeften en budget.

halterschorten bestellen op maat


liever custom-made schorten?

Ook je goedkope schorten laten personaliseren?

Bij Doek & Dook, jouw toonaangevende webshop voor schorten en veel meer, vinden we het belangrijk om een divers aanbod aan te bieden dat past bij elke persoonlijke stijl en behoefte. In onze uitgebreide collectie vind je verschillende artikelen, variërend van kwalitatief hoogwaardige keukenschorten gemaakt van duurzaam katoen tot kleurrijke sloven, allemaal beschikbaar in een scala aan kleuren zoals levendig oranje, rustgevend groen en elegant grijs.

Met een levertijd van slechts enkele werkdagen en een klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen zoeken of te adviseren, is het ons doel om het je zo efficiënt mogelijk te maken. Bezoek onze website, bestel online zonder het maken van een account aan, en ontdek de veelzijdigheid van ons aanbod. Bij Doek & Dook vind je zeker wat je zoekt, en nog veel meer!

Vraag hier kleding voorstel aan, dan geven wij je daarna een prijsindicatie of advies.

Vorige slide
Volgende slide

Onze ontwerpen in actie!

Hier zie je een aantal van onze klanten die schorten hebben uit onze collectie. De schorten zijn voorzien van een bedrukking, borduring of een gegraveerd labeltje. 

Wil jij ook een logo op je schort? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Dan adviseren we je graag.