FAQ – Veelgestelde vragen

Een vraag over onze schorten of services?

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen, of neem contact op met ons.

De prijs van een schort is helemaal afhankelijk van het model, de materialen en de hoeveelheden. Je kunt je vast voorstellen dat een schort met veel leren accessoires prijziger is dan een schort volledig van stof. En dat de prijs per stuk voor 5 schorten duurder is dan 50 schorten totaal. 

Maar door onze korte lijnen met producties en leveranciers zijn onze schorten zeker niet duur. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, en dat bewijzen we je graag en kunnen wij zelfs garanderen.

Over het algemeen kost ons maatwerk meer tijd dan een ‘kant-en-klaar’ product. Dus zoek je echt goedkope schorten? De artikelen in onze webshop zijn voordelig. Neem dan daar eens een kijkje.

De levertijd is helemaal afhankelijk van wat je zoekt. We hebben een standaard collectie schorten in de webshop, deze leveren we al binnen een paar werkdagen. Kleine aantallen schorten op maat kunnen we binnen 3 – 5 weken leveren en grote aantallen ongeveer 7-9 weken. heb je een bepaalde deadline, en je benieuwd wat wij je aanraden? Neem dan contact met ons op.

Jazeker, we denken graag met je mee over de hele (horeca) werkoutfit. Denk aan T-shirts, polo’s, sweaters en koksbuizen. In bijvoorbeeld wit, zwart, paars of grijs en in verschillende modellen.

Deze maken wij niet zelf, maar we werken samen met gerenommeerde producenten van Europese oorsprong. Klik hier voor extra informatie over ons aanbod.

Je kan ons bellen, mailen, we kunnen videobellen maar je mag ook langskomen in onze showroom. Maak dan wel eerst een afspraak, dan nemen we de tijd voor je. 

Ja, dat is helemaal geen probleem. Wij hebben alle informatie van jullie ontwerp opgeslagen in ons systeem, dus een nabestelling is eenvoudig en snel.

Heb je een unieke stof gekozen, die wij moeten nabestellen, of weet je het niet zeker? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en de eventuele minimale hoeveelheid. 

Zeker, wij kunnen logo’s drukken, borduren, laten weven, sublimeren of graveren. Op ons personalisatie inspiratiebord vind je een hele boel voorbeelden. We kunnen het subtiel houden of juist lekker laten opvallen. Wat het beste past bij jouw onderneming.

Een groot voordeel van het personaliseren van jouw schorten en overige bedrijfskleding is dat het belasting-aftrekbaar is. Mits het logo minimaal 70 cm2 is. Dit kan op verschillende manieren. Lees hier meer over de voordelen.

Vanaf een bestelling van €150,- exclusief btw zijn onze verzendkosten gratis. Wil je een paar stofsamples ontvangen om te bekijken? Dat is geen probleem, die sturen we je gratis toe.

We zijn bezig met een nieuwe informatiepagina hierover. Binnenkort meer… Neem voor nu even contact met ons op, wij helpen je graag.

Wij garanderen altijd om producten te leveren die voldoen aan de gewenste eisen en normen. Hierop geldt een garantie van 3 maanden. Wanneer een artikel volgens jou niet voldoet aan deze gebruikelijke eisen en normen, neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar altijd met een gepaste oplossing te komen.

Wij hebben een eigen atelier en een bevriend atelier in Enschede, hier maken we kleine aantallen en alle leren accessoires en riemen. Daarnaast hebben wij via onze Nederlandse partner productiemogelijkheden bij een Nederlandse confectie in Tunesië. Dit maakt ons erg flexibel en zo kunnen wij voor ieders wens en budget produceren.

Wij garanderen een verantwoorde en eerlijke productie die betrouwbaar en snel is. Wij vinden het erg belangrijk dat er evenwicht is tussen de P’s: people, planet en provit. Dus wij letten op de gevolgen voor werknemers, het milieu en de samenleving. Zo streven wij ernaar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO).

Wat betreft de diverse bedrijfskleding; deze komt van gerenommeerde producenten uit Europa, waarvan wij weten dat ze ook verantwoord en eerlijk produceren en kwaliteit leveren.

Wil je meer weten hier over? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze manier van werken en de desbetreffende keurmerken.

Een (koks)sloof bedekt alleen de benen, in tegenstelling tot schorten waar het ook de borst bedekt. Sloven zijn ideaal voor in de bediening. Ze zijn professioneel en praktisch. Vaak bevat zo’n ‘taille schort’ een insteekvak, waarin je bijvoorbeeld pen en papier kunt stoppen.

Daarnaast is het ook ideaal als je het combineert met een T-shirt, polo of blouse met een borstlogo. Onder een schort is dit niet zichtbaar. 

Ja, al onze schorten zijn goed wasbaar, onze producten in de webshop zijn allemaal op minimaal 60 graden wasbaar. En voor het maatwerk raden wij ook altijd aan om een stof te kiezen die bestand is tegen stevig wassen. Ideaal voor in de horeca dus. En zo kun je er ook nog eens erg lang mee.

Onze schorten worden met liefde voor het vak gemaakt. Degelijk, zodat je er lang mee kunt doen. Eenmaal uitgezwaaid kunnen wij alleen nog hopen dat je goed voor ze zorgt, zodat je er langdurig plezier van zult hebben.

Klik hier voor enkele tips voor het wassen en verwijderen van vlekken. Als je deze en het waslabel volgt zullen de schorten een hele tijd tot zijn recht komen!

Lisa van Doek & Dook

Voor persoonlijk advies of contact zijn wij bijna altijd bereikbaar!

Lisa