Een uniek horeca schort voor jouw bedrijf

Een uniek horeca schort voor jouw bedrijf

Een uniek horeca schort voor jouw bedrijf

Als je een mooi, uniek bedrijf hebt, past daar natuurlijk een mooi en uniek horeca schort bij. In ons atelier ontwerpen en maken we al jaren horeca schorten op maat. Je laat ons weten wat voor jouw bedrijf handig is, welke uitstraling je wilt en welke kleuren en materialen goed passen bij je huisstijl, en wij ontwerpen het ultieme horeca schort voor jou. Een horeca schort kan uitgevoerd worden in denim, canvas, leer, linnen, of keperkatoen, of in een combinatie met een aantal van deze materialen.

Horeca schort specialisten

Omdat wij dag in, dag uit, met niets anders bezig zijn dan met (horeca) schorten, zijn we ondertussen echte specialisten. We werken met kwaliteitsstoffen en mooie fournituren, om van elk horeca schort een plaatje te maken, maar zorgen er ook voor dat het lang mee gaat. We adviseren je graag op gebied van stoffen en andere materialen. Welk horeca schort past goed in jouw bedrijf, aan welke wensen en eisen moet jouw schort voldoen? Moeten er zakken op, wat moet daar in? Wij kunnen alles op maat maken, dus speciale zakken voor bijvoorbeeld je bestelsysteem zijn geen probleem. Ook een lus voor passeer- of droogdoek, knifepocket voor kelnersmes, of zakje op maat voor pen en andere benodigdheden passen we graag aan.

Klant uitgelicht: Othmar bier met bierspa, herberg en brouwerij

Op de afbeelding hierboven zie je een foto van de schorten die we speciaal voor de Othmar bierbrouwerij, met bierspa en herberg, hebben gemaakt. Bij zo een tof en uniek concept horen ook unieke schorten (vinden wij). Want zeg nou zelf, je vind geen bierspa op de hoek van iedere straat. Daarnaast moeten de schorten ook lang mee gaan, want ze worden intensief gebruikt tijdens het tappen van bier, poetsen van kamers, geven van rondleidingen. De schorten vormen niet alleen een essentieel onderdeel van het uniform, maar ze dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van dit unieke concept.

Wil je meer zien van deze schorten zien? Klik dan hier.

Lisa van Doek & Dook

Bij een tof en uniek bedrijf hoort een uniek schort (of sloof). Vooral met een herkenbaar logo of herkenbaar patroon kan het bijdragen aan de merkbekendheid van jouw bedrijf, en aan een positieve indruk door uniformiteit! 

Lisa

Wil jij ook een uniek schort op maat voor jouw bedrijf?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.