Een tof schort op maat

Tof schort op maat met logo

Ga voor een tof schort op maat!

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard schort, als jouw bedrijf alles behalve standaard is? Heb je ooit overwogen om iets te laten maken, schorten (of) sloven op maat? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar. In ons atelier in Enschede maken we al jaren lang schorten voor diverse bedrijven. Zo maakten wij schorten voor baristas, restaurants, foodtrucks, lunchrooms, maar ook delicatessenwinkels, kappers, verfwinkels, bloemisten, schoenpoetsers, schilders, beeldhouwers, bakkers en fietsenmakers. Kortom, we hebben expertise in allerlei vakgebieden!

In alle opzichten een schort op maat

Een schort op maat houdt niet alleen in dat het perfect past, maar ook dat de uitstraling klopt, de materialen handig zijn in het gebruik. Bovendien kunnen we handige zakjes, vakjes en lussen toevoegen om het schort praktisch te maken. Wij denken graag met je mee bij het ontwerpen van een ‘schort op maat’. Welke stoffen passen goed bij je bedrijf? Wat zijn je huisstijlkleuren? Hoe ga je het schort gebruiken? En wat vind je mooi? Samen komen we tot een ontwerp. Dit uiteindelijke ontwerp kunnen we in één maat uitvoeren, maar misschien is het wel prettig om meerdere maten te maken. Ook dat is geen probleem. Zo wordt het dus in alle opzichten een schort op maat.

Geen trouwjurk

Laten we het niet moeilijker maken dan het is, we zeggen ook wel ‘Het is geen trouwjurk’. Dus je exacte maten opnemen en drie keer doorpassen is meestal niet nodig bij een schort op maat. Vaak volstaat een aantal keer ideeën heen en weer mailen, eerst de grote lijnen bespreken, daarna finetunen. We kunnen als je wilt wat samples opsturen van stoffen en leer. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor jouw ideale schort op maat.

Een persoonlijk tintje

Wil je een extra persoonlijk tintje toevoegen aan jouw schorten op maat? Bij ons is dat ook erg eenvoudig. Zo kun je jouw logo, een bedrijfsnaam of een speciaal design toevoegen aan het schort-ontwerp. We kunnen naadloos jouw merkidentiteit in het ontwerp verwerken. Een subtiel geweven label, een opvallende zeefdruk of een elegant borduurwerk. Er zijn tal van opties om een krachtig merkstatement te maken. Niet iedere optie zal even geschikt zijn, dus wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Samen maken we van jouw schort op maat een uniek en herkenbaar onderdeel van de bedrijfskleding. Klik hier voor een paar voorbeelden van personalisaties.

Tof schort op maat met logo op zak
Lisa van Doek & Dook

“Samen maken we van jouw schort op maat een uniek en herkenbaar onderdeel van de bedrijfskleding.”

Lisa

Benieuwd een tof schort van ons iets voor jou is?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.