Een linnen schort. Ideaal voor een hete zomer!

Een linnen schort op maat

Een linnen schort. Ideaal voor een hete zomer!

Wil je goed voorbereid de zomer in? Kies dan voor een lekker luchtig zomers schort of een sloof in de stijl van jouw bedrijf. Speciaal voor de warme dagen hebben we deze zomerproof stoffen, onder andere linnen en dunne denim in de meest zomerse kleuren.

Zelf zou ik voor een linnen schort kiezen. Linnen is namelijk vocht- en temperatuur regulerend, zeer stevig én duurzaam. En je wast de champagnevlekken er zo weer uit.

Een linnen schort vergt wat liefde

Let wel op, linnen stof vergt wel wat aandacht en liefde. Wij adviseren om het niet te heet te wassen en als je niet van een gekreukte look houd, is dit wellicht niet jouw beste keuze. Je kunt strijken wat je wilt, linnen zal altijd zijn natuurlijke vouwen en kreuken houden.

Offerte aanvragen

Ook op linnen kunnen we je logo of een tekst borduren. De veelzijdigheid van deze stof maakt linnen geschikt voor vrijwel elke look. Netjes gestreken, stoer met tuiglederen riemen, puur natuur met linnen strikbanden, of superhip in combinatie met denim.

Lisa van Doek & Dook

Linnen is een erg mooie en natuurlijke stof, maar het moet wel bij jouw onderneming en manier van onderhouden passen. Twijfel je? Neem dan vooral even contact met ons op.

Lisa

Ook een linnen schort of sloof op maat?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.