Denim schort voor de stoere look

Denim schort voor de stoere look

Een stoer denim schort

Denim schort voor je bedrijf? In het atelier van Doek & Dook maken we erg graag denim schorten. Denim is een veelzijdige stof met vele voordelen. Zo is het stevig, tijdloos, perfect te combineren met andere kleuren en draagt het prettig. Een denim schort geeft een stoere look en wordt mooier naarmate het langer gedragen wordt. En we hebben een eigen kwaliteit denim die erg goed bestand is tegen veelvuldig wassen zodat je er lekker lang mee kan. Eigenlijk is er voor elke omgeving, gelegenheid en uitstraling wel een passend denim schort te maken.

Denim schort geheel naar wens

Je denim schorten laten maken in het atelier van Doek & Dook heeft vele voordelen. Je hebt keuze uit verschillende soorten en kleuren denim, kunt ervoor kiezen om het schort exact naar jouw wensen te laten ontwerpen, we kunnen het denim schort mooi combineren met leren details, of juist helemaal in denim uitvoeren. Ook kun je kiezen voor de duurzame optie; een schort van biologische denim.

Unieke schorten uit eigen atelier

Of je een snackbar runt, uitbater bent van een hippe brasserie, of met je foodtruck op elk festival te vinden bent, een denim schort is altijd een goed idee. Vertel ons hoe je het voor je ziet en laat je ultieme denim schort door ons ontwerpen. We adviseren je graag over de stoffen en overige materialen, mogelijke modellen en maten. Alle denim schorten worden in eigen atelier, of met hulp vanuit een (lokaal) naai-atelier, gemaakt door vakmensen. Zo weet je zeker dat je denim schort lange tijd meegaat. En gaat er eens iets stuk? Kan gebeuren, we repareren het graag voor je.

Horeca denim schort?

Je vraagt je misschien af, gaat dat wel goed met wassen? Jazeker wel, zoals we eerder al zeiden onze eigen kwaliteit denim is erg geschikt voor veelvuldig wassen. Je kan dus alle koffie, vet, wijn én taartvlekken er zo uit wassen op hoge temperatuur. Onze kwalitatief hoogwaardige Italiaanse denim is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. En het ziet er wel echt uit als een mooie en typische denim, met een licht blauwe binnenkant, zoals de denim/jeans/spijkerstof die je kent van je spijkerbroek.

Lisa van Doek & Dook

“Denim is een veelzijdige stof met vele voordelen. Zo is het stevig, tijdloos, perfect te combineren met andere kleuren en draagt het prettig. Eigenlijk is er voor elke omgeving, gelegenheid en uitstraling wel een passend denim schort te maken.”

Lisa

Ook een stoer denim schort voor jouw onderneming?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.