Denim horeca schort op maat?

Denim horeca schort op maat

Meer informatie over de verschillende opties voor een denim schort.

Om een denim schort van Doek & Dook te bestellen zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst hebben we een kleine eigen denim collectie, de Jannink collectie, die bestaat uit een denim halsschort, lange sloof en kort sloofje. We hebben gemerkt dat sommige klanten op zoek zijn naar een betaalbaar denim schort, dat op korte termijn leverbaar is. Een schort op maat laten maken duurt vaak al snel drie tot vier weken. De denim schorten uit de Jannink collectie zijn binnen één tot drie werkdagen leverbaar, en je kunt ze direct bij ons bestellen in de webshop.

Semi-maatwerk voor een denim schort? 

Als je op korte termijn wilt bestellen, maar de Jannink collectie is niet helemaal je smaak, kunnen we ‘semi op maat’ werken. Meestal beschikken we over een voorraadje basisschorten waar details aan toegevoegd moeten worden. Je hebt doorgaans nog de keuze uit verschillende soorten nekriemen waar je zelf de sluiting bij uit kunt zoeken. De maat staat al vast, al kunnen we nog wel inkorten, en vaak zit er ook al een zak op. Heb je denim schorten binnen één tot twee weken nodig, dan is dit soms een goede optie. Neem hiervoor contact met ons op.

Een volledig denim schort op maat

En dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om een mooi denim schort op maat te laten maken. Dat kan op verschillende manieren. Als je een schort op de site, op Facebook, of op Instagram gezien hebt dat helemaal aan je wensen voldoet, dan kunnen we dit voor je maken. Evengoed kun je stof, leer en stiksels kiezen in de kleur die jij wilt en kunnen we je logo aanbrengen.

Je kunt ook een denim schort gezien hebben wat je mooi vindt, maar waar je details aan wilt veranderen. Geen probleem, doen we voor je. Of misschien heb je precies voor ogen hoe jouw ideale denim schort eruit ziet. Laat het ons weten en wij zetten het om naar een ontwerp.

Lisa van Doek & Dook

Wil je snel denim schorten, of heb je de tijd, moet het ontwerp vooral aan speciale eisen voldoen, heb je een beperkt budget, of weet je nog niet zo goed wat je wilt? In alle gevallen kun je contact met ons opnemen voor een tof denim schort!

Lisa

Lijkt je dat wel wat, zo'n denim horeca schort?

Of neem direct contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.